У Києві правоохоронці затримали водія "Нової пошти" у стані алкогольного сп'яніння.

Про це з фейсбук повідомляє "Київ Оперативний".

У Києві, у вівторок, 24 березня правоохоронці побачили підозрілого водія і зупинили його. Вони з'ясували, що чоловік перебуває в стані алкогольного сп'яніння.

Скріншот з відео

"Іван Васильович, швидше за все, тепер змінює професію, тому що бути водіями такі хлопці не можуть. Каже, що випив 0,7 трьох з друзями.", - сказано в повідомленні "Київ Оперативний".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Після цього правоохоронці провели з водієм виховну бесіду і склали на нього протокол. Зазначимо, що чоловік неодноразово намагався втекти з місця пригоди, але правоохоронцям вдалося його затримати.

Иван Васильевич, скорее всего, теперь меняет профессию, потому что быть водителем на Новой Почте такие ребятки не могут. Говорит, что выпил 0,7 на троих с друзьями. Потом пытался уехать от копов - не получилось. Киев, Корчеватое, #Ford #CE6470BM

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 24 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що пограбували киянку на очах у байдужих перехожих.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , у Києві парочка заробітчан пограбувала таксиста Über.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві небайдужі громадяни затримали двох чоловіків, які вкрали мобільний телефон у дівчини.