У Києві "на гарячому" спіймали карманного крадія просто в маршрутному таксі.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Так, у понеділок, 23 березня у маршрутці 401 злодій намагався витягнути у пасажира маршрутного таксі гаманець з наплічника. На щастя це помітили працівники поліції, і оперативно затримали карманного злодія.

У Києві затримали карманного злодія, фото Київ Оперативний

Ним виявився раніше судимий Котляр Дмитро Олександрович 1987 року народження. Раніше він був ув'язнений за зберігання наркотиків та численні крадіжки. Працівники поліції оперативно доставили злодія до найближчого відділення поліція до з'ясування всіх обставин. Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 208 КПК України.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

У Києві затримали карманного злодія, фото Київ Оперативний

Громадянин 1982 року народження у якого намагалися викрасти гаманець не постраждав у результаті цієї пригоди ні фізично, ні матеріально.

А от ще один, із вчорашніх, які намагалися урвати останній шанс. У маршрутці #401 працівниками поліції #ОПВ #УКР було...

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 23 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що пограбували киянку на очах у байдужих перехожих.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві парочка заробітчан пограбувала таксиста Über.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві небайдужі громадяни затримали двох чоловіків, які вкрали мобільний телефон у дівчини.