У Києві працівники ДСНС врятували малюка, який стояв на підвіконні та в будь-який момент міг впасти звідти.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

В Києві на вулиці Сімферопольська, 11/1 малюк виліз на підвіконня. Це побачили небайдужі перехожі та викликали швидку допомогу та бригаду рятувальників ДСНС. Вони натягнули покривало знизу та врятували дитину .

Скріншот із відео


Варто відзначити що подібна ситуація з цим малюком стається не вперше. У четвер, 19 березня він вже вилазив на це підвіконня, тоді пригода обійшлася без травм.

"Ситуація повторилася - знову той самий малюк, вікно, швидка, пожежники, люди із натягнутим покривалом знизу. Ну, з тими батьками вже все зрозуміло, а де ж соціальні служби? Чого чекають? ", - сказано в повідомленні "Київ Оперативний".

19.03 у нас була публікація про дитину, яку врятували небайдужі громадяни та бійці #ДСНС. Ну, той малюк, що на...

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 22 maart 2020

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, під Києвом, у селі Нові Петрівці, жінка поцупила з дитячого будинку шестирічного хлопчика. Про це повідомили у Службі розшуку дітей в Київській області.

Як повідомляє портал Знай.ua, під Дніпром майже місяць шукають хлопця з татуюванням, - рідні сходять з розуму

Також Знай.ua писав, що в Києві третю добу розшукують 13-річну дівчинку в рожевій шапці.