Під Києвом, у селі Нові Петрівці, жінка поцупила з дитячого будинку шестирічного хлопчика. Про це повідомили у Службі розшуку дітей в Київській області.

Як повідомляється, шестирічний Назар Пшеслинський зник з дитячого закладу 29 лютого. Він пішов з біологічною матір'ю, куди – невідомо. Після викрадення жінка перестала відповідати на дзвінки, відключивши телефон.

Малюк близько 120 сантиметрів зросту, худорлявий, смаглявий, чорнявий, коротко стрижений, з овальним обличчям і карими очима.

На момент зникнення на хлопчику була темна нейлонова куртка, синя шапка, спортивні брюки синього кольору з білими написами. Був взутий у білі кросівки.

Назар Пшеслинський, фото: Служба розшуку дітей у Київській області
Назар Пшеслинський, фото: Служба розшуку дітей у Київській області
Назар Пшеслинський, фото: Служба розшуку дітей в Київській області

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Всіх, хто що-небудь знає про місце знаходження дитини або його матері, просять повідомити за телефонами гарячої лінії поліції.

До речі, зовсім недавно аналогічний випадок стався в Києві, там жінка викрала з дитбудинку свою трирічну дочку.

Нагадаємо, раніше У Києві зник школяр в темно-синій куртці, особливі прикмети і фото

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Дніпром майже місяць шукають хлопця з татуюванням, - рідні сходять з розуму

Також «Знай.ua» писав, що Пішла і не повернулася. У Києві добу розшукують 13-річну дівчинку в рожевій шапці