У Києві вдруге за тиждень з підвіконня будинку на вулиці Сімферопольська, 11/1, знімали маленьку дитину. Про це розповіли у пабліку «Київ Оперативний».

«19 березня у нас була публікація про дитину, яку врятували небайдужі громадяни та бійці ДСНС. Ну, той малюк, що на підвіконні стояв. Так от, вчора ситуація повторилася - знову той самий малюк, вікно, швидка, пожежники, люди із натягнутим покривалом знизу...», - пишуть автори посту.

«Ну, з тими батьками вже все зрозуміло, а де ж соціальні служби? Чого чекають?», - додають вони, зазначаючи, що минулого разу уникнути трагедії вдалося лише дивом.

Фото: «Київ Оперативний»
Фото: «Київ Оперативний»
Фото: «Київ Оперативний»

Відео порятунку дитини, яка знаходячись вдома на одинці, вилізла на підвіконня. Шановні батьки, залишаючи вдома дитину одну, будь ласка, переконайтесь, що вона у безпеці... Київ, вул. Сімферопільська, 11/1

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 19 maart 2020

«А у дебілів що, дитину відразу не забрали? Соцслужби, як завжди, на висоті. Адже наступного разу може бути останній, і вони не скажуть, що не знали», «А ручку зняти на вікнах - слабо?!», «Соцслужби не працюють...треба збільшити дитячи виплати таким батькам ще!», «А чому ж поліція не вилучає дитину? Чому поліція взагалі нічого не робить?», - обурюються у коментарях кияни.

«Не знаю ситуації, але, можливо, батьки собі не можуть дозволити, щоб хтось залишився вдома, інакше будуть голодувати», «Яка ситуація в родині? Може, мама-одиночка», «Немає родичів, сусідів, подружок, нянь? Ні 40 грн на замок на металопластикове вікно? Як можна бути такими безвідповідальними і залишити таку дитину? Чи діти є запасні, не шкода?», - зазначають городяни.

Нагадаємо, під Києвом, у селі Нові Петрівці, жінка поцупила з дитячого будинку шестирічного хлопчика. Про це повідомили у Службі розшуку дітей в Київській області.

Як повідомляє портал Знай.ua, під Дніпром майже місяць шукають хлопця з татуюванням, - рідні сходять з розуму

Також Знай.ua писав, що в Києві третю добу розшукують 13-річну дівчинку в рожевій шапці.