У Києві водія викинули з тролейбуса за те, що він не хотів вести більше десяти людей в салоні. А викинув його, власне, той, хто був одинадцятим.

Закликаємо всіх так НЕ робити. Всі хто продовжує користуватися тролейбусами, маршрутками і так далі по списком. Зрештою, хочеться сказати, що це все у ваших же інтересах.

вигнав водія, скріншот з відео
вигнав водія, скріншот з відео

вигнав водія, скріншот з відео
вигнав водія, скріншот з відео

вигнав водія, скріншот з відео
вигнав водія, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

вигнав водія, скріншот з відео
вигнав водія, скріншот з відео

А нашої поліції пора починати затримувати таких суб'єктів.

З інших регіонів України зараз йдуть новини, що у тролейбуси та автобуси кидають каміння, люди лягають на рейки під трамваї, протестуючи таким чином проти введених карантинних обмежень. Це всі погані дзвіночки анархії, їх потрібно жорстко присікати.

В Киеве водителя выбросили из автобуса за то, что он не хотел вести больше десяти человек. Выбросил, собственно, тот, кто был одиннадцатым. Призываю НЕ делать ТАК всех, кто продолжает пользоваться троллейбусами, маршрутками и так далее. В конце концов, люди, это все в ваших же интересах! А полиции пора начинать задерживать таких субъектов. Из регионов сейчас идут новости, что в троллейбусы и автобусы бросают камни, ложатся на рельсы под трамваи, протестуя таким образом против введенных ограничений. Это всё плохие звоночки анархии, их нужно жестко присекать. K.Т.

Geplaatst door Станислав Денисюк op Vrijdag 20 maart 2020

Нагадаємо, що під Києвом люди заблокували рух залізничного транспорту, страйкуючи проти заборони приміських електричок.У середу, 18 березня, жителі Фастова вийшли на залізничні рейки, протестуючи таким чином проти закриття міжміського сполучення. Про це повідомив очевидець події Олександр Рудоманов на своїй Facebook-сторінці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 10 людей або звільнення - в Києві кондуктор грудьми викинула "зайвого" пасажира з тролейбуса, відео

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві дороги, транспорт і зупинки "выдраивают" від коронавіруса, міст Кличко теж скупалися - відео

Також «Знай.ua» писав, що Без метро, кінотеатрів і масок - Київ "виживав" в перший тиждень карантину, коротко про головне