В умовах транспортного колапсу через карантин кияни запустили рух «Підвези лікаря на роботу». Зокрема, відповідне відео із закликом допомагати медикам дістатися на робочі місця опублікували у Instagram-каналі «Київ ДТП».

«Шановні друзі, всім доброго ранку, сьогодні 20 березня 2020 року, і ми зараз їдемо з лікарями з Охматдиту, Наталя Петрівна – завідувачка відділення реанімаційного відділення, яке щоденно рятує життя найтяжчих маленьких пацієнтів в Україні… Вони приїжджають із дуже різними діагнозами, це і тяжкі травми, і захворювання, і наслідки ДТП. Це відділення кожного дня рятує багато маленьких життів, і зараз ми зіткнулися з проблемою, що важко дістатися на роботу, тому що транспорт міський ходить дуже обмежено, і люди не можуть дістатися. А люди часто їдуть, навіть з Київської області, на інший берег Дніпра. Тобто їм треба дістатися до Києва, на це йде 2-3 години, і людина виснажена приїде до реанімації, а їй ще треба попрацювати – на ній лежить велика відповідальність», - закликав на відео активіст за кермом власного авто.

«Права на помилку людина не має, але вона виснажена дорогою. Втома може давати про себе знати. Велике прохання – будь ласка, долучайтеся до цього процесу!», - закликав він.

Нагадаємо, Лукашенко вирішив "прикольнутися" і налякав коронавірусом генсека ОДКБ.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Зеленського розповіли, як пенсіонерам уникнути смертей від коронавірус відео.

Також "Знай.uа" писав, "Коронавірус - спусковий гачок глобальної кризи", - експерт розповів про колапс, який чекає українців.