На днях у мережі оприлюднили рейтинг найдорожчих міст світу Worldwide Cost of Living 2020. І цього разу Київ піднявся на 22-гу сходинку в списку та розділив 86-те місце з 133 з Москвою.

Про це повідомляє журнал The Economist.

Як відзначається, автори дослідження порівняли понад 400 цін на більш ніж 160 продуктів і послуг, зокрема на їжу, напої, одяг, товари для дому та особистого догляду, оренду житла, транспорт, комунальні послуги, приватні школи, домашніх працівників та відпочинок.

Відтак, ціни в усіх містах у рейтингу порівнюють з Нью-Йорком. Індекс цін в американському місті встановлюють на рівні 100 пунктів. І всього за рік індекс виріс на шість пунктів та становить 58. В свою чергу українська столиця піднялася у списку та зайняла 86-те місце.

Скріншот рейтингу

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Щодо інших місто, то найдорожчими у світі стали Сінгапур, Гонконг і Осака (Японія) з індексом в 102 пункти. Четвертим іде Нью-Йорк (100), за ним – французький Париж, швейцарський Цюріх (по 99), ізраїльський Тель-Авів (97), американський Лос-Анджелес, японське Токіо (по 96) і швейцарська Женева (95).

Найдешевшими є: сирійський Дамаск (25), узбецький Ташкент (30), казахське Алмати (34), аргентинський Буенос-Айрес, пакистанське Карачі (по 35), венесуельський Каракас (36), замбійська Лусака (38), індійські міста Ченнаї (39), Бангалор (40) і Нью-Делі (42).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Київ "покарав" Москву, але пишатися нічим

Як повідомляє портал "Знай.ua", вибори мера в Києві – Пальчевський впевнено дихає в спину Кличко, свіжі рейтинги

Також "Знай.u"» писав, що киянам дозволили не платити за інтернет до кінця карантину, - "сидіть вдома"