У Києві у зв'язку із загрозою поширення епідемії коронавірусу ввели глобальний карантин. Думаємо, що вже кожен знає, що найбільш вразлива аудиторія — це наші бабусі і дідусі. І саме, коли все місто практично живе в режимі повної ізоляції, саме їм необхідна наша допомога і турбота.

Благодійний фонд "Життєлюб" підготував рекомендації щодо допомоги пенсіонерам під час пандемії коронавірусу.

Карантин це не тільки прекрасна можливість нарешті розібрати і прибрати свої квартири, але також і допомогти тим, хто потребує допомоги.Напевно в кожному будинку живе бабуся або дідусь, яким не можна виходити з дому, тому що саме вони є найбільш вразливою аудиторією для коронавірусу, адже чим старша людина, тим важче и небезпечнішими можуть бути наслідки захворювання. Для мінімізації ризиків людям поважного віку рекомендують скоротити соціальні контакти і залишатися вдома.

Як можна допомогти полегшити життя людям похилого віку, які живуть по сусідству

Усі дуже навіть просто. Можна піти в супермаркет за продуктами, або в аптеку за ліками для бабусі чи дідуся. Так само, можна вигуляти їх вихованця, або налаштувати скайп, щоб вони могли спілкуватися з рідними. Варіантів може бути море.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

До того ж, благодійний фонд «Життєлюб» підготував плакат допомоги, ви можете роздрукувати його самостійно і повісити в своєму будинку або у ліфті. На ньому ви вказуєте своє ім'я та контактний телефон, щоб пенсіонери знали, до кого можна звернутися за допомогою.

плакат допомоги, джерело "Життєлюб"
плакат допомоги, джерело "Життєлюб"

Завантажити та роздрукувати плакат можна тут

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зеленському дали пораду, як захистити пенсіонерів від коронавіруса - "Традиційно все через ж*пу"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Це може кожен – українцям розповіли, як допомогти пенсіонерам у період карантину

Також «Знай.ua» писав, що Борт №1 повернув українців, китайці похвалилися ліками від коронавіруса, план порятунку пенсіонерів - головне за ніч