Київ, Голосієво, на Ізюмській горіли гаражі. Величезний стовп диму було видно киянам з різних куточків столиці. Вогонь вже загасили, триває ліквідація пожежі.

"Сьогодні вдень загорілися 2 гаражі по вулиці Ізюмській. Площа загоряння склала 100 квадратних метрів. У гаражах було багато всяких промаслених речей, які загорілися – від цього утворилося багато диму. Пожежу вже ліквідовано. Ніхто з людей не постраждав", – розповіли в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві.

пожежа, Київ, скріншот з відео
пожежа, Київ, скріншот з відео
пожежа очевидці зняли

пожежа, Київ, скріншот з відео
пожежа, Київ, скріншот з відео

пожежа, Київ, скріншот з відео
пожежа, Київ, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

пожежа, Київ, скріншот з відео
пожежа, Київ, скріншот з відео

Щось дуже серйозно палає в районі АЗС WOG на Кайсарова. Сподіваємося, минеться без потерпілих.

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 18 maart 2020

Нагадаємо, в Києві двох маленьких дітей залишили вдома без нагляду дорослих, і це ледь не обернулося трагедією. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції столиці.

Як наголошується, двоє бешкетників, дворічна дівчинка і шестирічний хлопчик, вирішили погратися і влаштували пожежу. Поліції повідомили про інцидент близько 9:00 ранку сусіди, до яких малюки звернулися за допомогою. Діти з необережності підпалили шпалери в квартирі, а коли приміщення наповнив густий дим, постукали у двері до сусідів і повідомили, що накоїли.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Херсоні пролунав потужний вибух, цілий район поринув у темряву працюють рятувальники

Як повідомляє портал «Знай.ua» Потужний пожежа охопила "київський Чорнобиль", - "їдкий дим і багато хімії в бочках"

Також «Знай.ua» писав, що Під Харковом озвірілий онук задушив бабусю і чиркнув сірником, копи "позеленіли" від увиденногпро

Нагадаємо, також Спалахнула пральна машина забрала життя киянки, - двом малюкам дивом вдалося вижити