Столичні «підприємці» протягом останніх тижнів скуповували доступні медичні маски, щоб потім вигідно їх перепродати.До нещастя для бізнесменів, вони були не єдиними, хто хотів заробити під час карантину.

При спробі продати партію в 100 тисяч масок «бізнесменів» поклали обличчям на підлогу озброєні люди, які після зникли разом з товаром. Грабіжників вже затримала поліція.

За словами потерпілих, медичні маски на суму близько 1 млн гривень вони скуповували в різних місцях протягом кількох тижнів і вирішили їх реалізувати через знайомих.

Як повідомила у себе на сторінці у Facebook прес-служба Прокуратури міста Києва, збройний напад стався ще 13 березня. За словами постраждалих, медичні маски на суму близько 1 млн гривень вони купували в різних місцях протягом останніх кількох тижнів і через своїх знайомих вирішили їх перепродати і заробити на цьому.

«Під час зустрічі з покупцями і завантаження товару в їх авто, на місце події під'їхав автомобіль, з якого вибігла група чоловіків у спецодязі з предметами, схожими на пістолети. Які назвали себе співробітниками СБУ і погрожуючи, ймовірно, зброєю, чоловіки поклали потерпілих на землю, догрузили товар і без будь-яких пояснень роз'їхалися в різні напрямки», - написано в повідомленні прокуратури.

скріншот із ФБ
скріншот із ФБ

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Поліцейським вдалося встановити особи, причетних до злочину, і затримати їх. Грабіжниками виявилися жителі Києва та Київської області віком від 26 до 42 років, які не мають стосунку до правоохоронних органів та скоїли злочин з метою заволодіння дефіцитними товаром (масками) для їх подальшого перепродажу. Тривають пошуки для затримання інших учасників злочину.

медичні маски, фото з ФБ
медичні маски, фото з ФБ
вкрадені медичні маски

медичні маски, фото з ФБ
медичні маски, фото з ФБ
вкрадені медичні маски

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві торгували органами зниклих людей: поліція провела масштабну операцію

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві накрили гігантську "лабораторію" психотропів - могли одурманити тисячі "нюхачей"

Також «Знай.ua» писав, що На Львівщині накрили "Рембо" в рясі - впаривал зброю "під прикриттям" Бога