У Києві чоловік попросив у кіоску, розташованому в підземному переході, подивитися ближче телефон IPhone 7. Коли апарат опинився у нього в руках, зловмисник раптово кинувся бігти з усіх ніг. Наздогнати злодія так і не вдалося, однак є його фото, а також попередньо відомо ім'я – Євген. Про це розповіли в співтоваристві dtp.kiev.ua.

«Увага, будьте обережні, злодій! Дана особа на ім'я Женя, представився як водій автобуса десь на Либідській! У підземному переході метро Либідська, у кіоску мобільних аксесуарів, взяв у продавця з вітрини подивитися телефон IPhone 7 і втік!», - пишуть автори посту.

Фото: dtp.kiev.ua

«Зараз би телефони давати дивитися через віконце кіоску», «Коли дуже хочеться iPhone», «8марта скоро ж))))», - коментують користувачі соцмереж.

«Правильно зробив! Там незаконна торгівля по всьому переходу, яку кришують смердючі реформовані мусара», - обурюються інші.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Він Дизель вже не той», «Каха проїздом...», «Щур…», - додають деякі кияни.

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.