У Києві у суботу, 14 березня, сталася потужна пожежа на території підприємства "Украгросинтез", що розташоване на вулиці Червоноткацькій, 61, Деснянського району. Про це повідомили у ДСНС столиці.

Зазначається, що повідомлення про займання надійшло до рятувальників близько 16:00. Горіло складське приміщення площею приблизно в тисячу квадратних метрів. Металева будівля розташована обабіч інших, тож загрози розповсюдження вогню на інші території не було. Гасили пожежу 45 осіб та 12 одиниць техніки.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За словами очевидців пожежі, неподалік від палаючого складу розташовано корпуси так званого "київського Чорнобиля" - заводу «Радикал», де зберігаються небезпечні речовини: «величезна кількість бочок з хімією».

Фото: Facebook
Фото: Facebook

Фото: Facebook
Фото: Facebook
Фото: Facebook

Катастрофічна пожежа біля заводу Радикал, ст. м. Лісова, Київ, Деснянський район. На місці пожежі величезна кількість бочок з хімією.

Geplaatst door Сергій Бригадир op Zaterdag 14 maart 2020

Geplaatst door Сергій Бригадир op Zaterdag 14 maart 2020

«Всі ознаки порушення протипожежної безпеки на виробництві. Тільки що пролунав потужний вибух, шквальний вітер зносить дим в сторону Рембази, на території багато різної хімії в бочках», - повідомив користувач Сергій Бригадир на своїй сторінці у Facebook.

«Обкурювання зараженого коронавірусом повітря... Секретна зброя Кличка», - коментують під постом кияни.

Запахло горілими шинами, жителі столиці запідозрили недобре.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Києві чоловік зачинив сусіда в палаючій квартирі і втік, зруйнувавши дружбу назавжди.
Також Знай.uа" писав, що столичний вокзал в диму, язики полум'я охопили будівлю, жителі намагаються врятуватися.