У Києві на узбіччі проїжджої частини палали шини. Через це весь район затягнуло густим чорним димом.

Про це повідомляє Інформатор.

Так, в ніч на 4 березня в Києві на вулиці Пухівській, 1, загорілися автомобільні шини. Правоохоронці розглядають цю подію, як умисний підпал.

У Києві горіли шини, фото Інформатор


Відомо, що спочатку пожежа виникла на площі 15 квадратних метрів, однак пізніше вогонь швидко поширився і локалізація пожежі сталася вже на площі близько 50 квадратних метрів. Через те, що поблизу вогнища не було гідрантів, рятувальникам довелося підвозити воду. Весь район затягло ядучим димом.

У Києві горіли шини, фото Інформатор


На щастя, в результаті інциденту ніхто не постраждав. Зазначимо, що звалище зі старих шин утворилася на Пухівській досить давно, все тому, що поруч знаходиться сервіс шиномонтажу.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У Києві горіли шини, фото Інформатор

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, в Києві тривають транспортні НП - слідом за маршруткою, спалахнула на ходу у Солом'янському районі столиці в понеділок вранці, 2 березня, подібний інцидент повторився з легковиком.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Києві сталася незвичайна дорожньо-транспортна пригода: посеред проспекту Науки автомобіль зіткнувся з моторним човном

Також "Знай.uа" писав, що на трасі Київ-Одеса сталося жахливе ДТП, зіткнулися пасажирський автобус і вантажівка.