У суботу, 14 березня в Києві сталася страшна залізнична трагедія. На шляхах поруч з Пироговський шлях, 28, було виявлено понівечене тіло чоловіка без ознак життя, повідомляє Telegram-канал “Київ Сьогодні” (КС).

Як повідомляється, чоловіка виявив машиніст проїжджаючого поїзда.

Фото: Telegram-канал Київ Сьогодні

За попередніми даними, це був нещасний випадок, проте точні причини смерті поки не встановлені. Чоловік міг переходити колію у недозволеному місці і догодити під склад. Наголошується, що тіло потерпілого було сильно понівечене, і його травми виявилися несумісними з життям.

Тіло лежало не на рейках, а поруч з ними. Прибулі на місце медики і поліція змогли встановити, що смерть настала 3-4 години тому і була миттєвою. Особу чоловіка поки не встановлено, оскільки при собі не було документів. На вигляд загиблому 30-31 рік.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.uа повідомляв, що у Львові знайшли тіло самотньої жінки, яка закрилася у ванній.

Нагадаємо, раніше Перерізали горло і спалили - у Харкові судять підозрюваних у звірячому вбивстві дівчини, озвучений вердикт

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Києвом труп немовляти знайшли у сміттєвому баку - народила і викинула, як непотріб

«Знай.uа " писав, що У Києві з Дніпра виловили понівечене тіло, розрубане навпіл - відео не для людей зі слабкими нервами.