Київські правоохоронці розшукують матір, яка покинула свою новонароджену дитину.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

У понеділок, 9 березня до правоохоронців звернулася мешканка міста Березань і повідомила, що вона найшла поблизу смітника тіло новонародженої дитини. Немовля жінка виявила на вулиці Некрасова близько 10 години ранку.

На момент, коли жінка виявила новонароджену дитину, то малюк вже не подавав жодних ознак життя. Ймовірно, малюк був народжений упродовж останньої доби.

Ілюстрація, фото Національної поліції

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Наразі проводяться пошуки матері дитини.

Поліція звертається до людей із проханням допомогти в розшуку породіллі. Якщо ви маєте будь-яку інформацію про жінку, яка могла скоїти цей злочин, повідомте до Березанського відділення поліції на мобільний телефон чергової частини: 045-76-629-30.

Поліція розшукує матір, яка покинула свою новонароджену дитину. Сьогодні вранці, 09 березня , о 10:47, правоохоронці...

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 9 maart 2020

Нагадаємо, що у Києві у сміттєвому баку було виявлено труп дитини.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Одеській області неадекватна мати жорстоко побила 4-річного сина у супермаркеті на очах у покупців.

Також портал Знай.uа писав, що у Кривому Розі на Дніпропетровщині випадкова перехожа знайшла немовля в під'їзді багатоквартирного будинку.