Мер Києва Віталій Кличко просить у Мінінфраструктури і аеропорту «Бориспіль» закрити авіасполучення з країнами, де поширюється коронавірус.

«Аеропорти – ворота в нашу країну, і один з перших фільтрів для недопущення інфікованих людей», - зазначив мер Києва.

Хочемо нагадати, що буквально вчора в Борисполі приземлився літак з Мілана, де зараз вирує епідемія коронавіруса. Госпіталізовано трьох пасажирів, Covid-19 у них, на щастя, не підтвердився.

люди в масках, скріншот з відео
люди в масках, скріншот з відео

Віталій Кличко звернувся до Міністерства інфраструктури, керівництва міжнародного аеропорту "Бориспіль" з проханням закрити авіасполучення з країнами, де поширюється епідемія коронавіруса. Про це повідомляє прес-служба мера столиці.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Градоначальник зазначив, що київська влада спокійно реагує на те, що Київ досі прилитают рейси з Мілану, в якому складна ситуація щодо поширення страшної епідемії.

"Друзі! Звертаюся до Міністерства інфраструктури, керівництва міжнародного аеропорту "Бориспіль" закрити авіасполучення з країнами, де поширюється епідемія коронавірусу", - заявив він.

Мер Києва вважає, що припинення авіасполучення з країнами, де сьогодні швидко поширюється епідемія, "необхідно для мінімізації ймовірності спалаху коронавіруса як у Києві, так і в країні в цілому".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кличко обіцяє закрити метро в Києві: озвучені причини

Як повідомляє портал «Знай.ua» Коронавірус "закрив" Київ на карантин - життя українців кардинально змінитися вже завтра

Також «Знай.ua» писав, що Коронавірус в Україні: медики кинули людей напризволяще