Впровадження швидкісного інтернету в київському метрополітені отримало шанс на реалізацію – вже до кінця весни пасажири столичної підземки зможуть насолодитися якісним покриттям. Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

При цьому покриття швидкісним інтернетом у форматі 4G до літа отримає тільки частина метрополітену. Для цього були затверджені «чесні правила співпраці комунальних підприємств та установ з операторами мобільного зв'язку». За словами заступника столичного мера та секретаря Київської міськради Володимира Прокопіва, це дозволить забезпечити легальну сплату податків у бюджет міста за використання його інфраструктури.

З червня 2020 року швидкісний інтернет повинен з'явитися на восьми станціях київської підземки, а в тунелях і на інших станціях покриття 4G з'явиться до початку 2021 року. Крім того, перехід на нові стандарти поліпшить мобільний зв'язок у метрополітені в цілому.

Нагадаємо, як дивитися улюблені канали і не переплачувати.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у київському метро тестують 4G-інтернет, - де вже працює, список станцій.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що українцям підвищувати пенсійний вік нескінченно, коли чекати заслуженого відпочинку.