У Києві жінка, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння, влаштувала аварію і спробувала вдати, що просто проходила повз. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

За словами очевидців, п'яна жінка сіла за кермо і зробила спробу виїхати з території парковки. Однак їй це не вдалося – вона протаранив припарковані поруч автомобілі. Запанікувавши, вона спробувала втекти з місця події, але її затримали поліцейські.

Правоохоронцям винуватиця аварії спочатку доводила, що вона пішохід і проходила повз, потім відмовилася надати документи і взагалі заперечувала, що сталася аварія. При цьому вона скаржилася, що сама виховує трьох дітей і грошей на все не вистачає.

Жінку відпустили, оштрафувавши за трьома статтями – за ДТП, за пияцтво і за їзду без документів.

"Я – пішохід!" – стверджувала жінка, яка, за словами очевидців, нетверезою сіла за кермо і скоїла дорожньо-транспортну пригоду Днями на службу 102 надійшов виклик по ДТП. Зі слів заявника, нетвереза жінка хотіла виїхати з парковки, під час чого пошкодила сусіднє авто і намагалася покинути місце події. Очевидці не дали водійці покинути місце ДТП. З нарядом поліції кермувальниця поводила себе зухвало, під час спілкування нецензурно висловлювалася. Спочатку заперечувала наявність у неї автомобіля, потім факт скоєння наїзду. Крім цього відмовлялася пред'явити інспекторам документи та неодноразово хотіла піти з місяця події. Незважаючи на відео моменту зіткнення, водійка продовжувала стверджувати, що не керувала автомобілем. Також вона відмовилась від проходження огляду на стан сп’яніння. На 32-річну жінку патрульні склали протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння), протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), постанову за ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) та відсторонили від керування. Патрульна поліція Києва (с)

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 11 maart 2020

«Що пристали до багатодітної матері одиначки, яка вирішила після важкої роботи, де виплачує кредит за Х5, трохи хильнуть», «Шкода, що її стовп не зупинив», «Головне, ЯЖеМать - випила і за кермо. Добре, що на парковці вже накоїла, а якби на дорозі? НедоМати трьох дітей», - обурені кияни.

Нагадаємо, у Києві шумахер на Lanos вилетів на зустрічну та протаранив три автомобілі.

Як повідомляв портал Знай.uа, молода киянка кинулася під колеса смерті, моторошні деталі нічного ДТП.

Також портал Знай.uа писав, що під Києвом п'яний коп уявив себе Шумахером і збив двох пішоходів.