У Києві в поліцію звернулися мешканці багатоповерхівок на вулицях Жилянській та Василя Яна. Вони поскаржилися на сусідство з бездомними, які облаштували собі приміщення поруч з висотками для ночівлі.

Безхатьки, фото: pikabu.ru
Безхатьки, фото: pikabu.ru

Як повідомив поліцейський офіцер громади Голосіївського управління Артем Лецкалюк, ця споруда раніше була закріплена на балансі "Київенерго", тепер у цієї будівлі власника немає.

У підсумку вийшло так,що всередині цього приміщення почали збиратися особи без певного місця проживання для розпивання алкогольних напиткови, та для ночівлі. А дуже часто їх посиденьки неодноразово закінчувалися мордобоєм. Таке сусідство створювало небезпеку для оточуючих, в тому числі дітей, які грають поруч на спортивному майданчику.

Правоохоронні органи разом з працівниками комунальних служб закрили вхід у дану споруду.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Київ - місто бездомних: як вижити в столиці без даху над головою і діркою в кишені

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві озвірілі дівчатка-підлітки жорстко розправилися з бездомним, - "посмів відмовити"

Також «Знай.ua» писав, що Зарплату депутатів бездомним, Раду скоротити до ста — Зеленському підкинули цікавий варіант

Нагадаємо, раніше Дороги, бездомні, пафос і порожні особи: заробітчанин повернувся додому і не дізнався України