У Києві від «залицянь» п'яного чоловіка постраждала дівчина-поліцейський. Про це повідомили в прес-службі обласної поліції.

Зазначається, що інцидент стався в маршрутному автобусі «Київ-Бровари»: дівчина поверталася після корпоративу на роботі, коли до неї підсів незнайомий чоловік з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Він почав приставати до пасажирці, але та «залицянь» не прийняла і поспішила пересісти на інше вільне місце, попередивши, що є співробітником поліції. Тоді ображений чоловік наніс їй удар кулаком в обличчя, вихопив з її рук сумочку і спробував втекти.

Нападника затримали свідки інциденту, далеко втекти йому не вдалося. Дівчині з розбитим носом надали першу допомогу і викликали медиків.

В Киеве мужчина приставал к девушке-полицейской и разбил ей нос: видео конфликта

Возле станции метро "Лесная" в маршрутке Киев-Бровары мужчина слишком навязчиво проявлял знаки внимание девушке. Когда ему отказали и она пересела, то мужчина ударил ее по лицу. Подробнее:

Geplaatst door Информатор Киев op Zaterdag 7 maart 2020

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зловмисника затримали прибулі на місце події колеги постраждалої. Виявилося, що чоловік живе в Броварах, і не один раз приходив в поліцію скаржитися на свою колишню дружину, яка його нібито б'є.

Насправді виявилося, що таким чином чоловік прикривав власні дії – він бив колишню дружину і сина, а потім наговорював на них, щоб вийти сухим з води.

Нагадаємо, раніше Молода киянка кинулася під колеса смерті, моторошні деталі нічної ДТП

Як повідомляє портал "Знай.uа" Під Києвом п'яний коп уявив себе Шумахером і збив двох пішоходів, дикі кадри

Також Знай.uа писав, що "Твоє життя нічого не коштує" - водій побив пішохода, який "образив" його авто