У Києві розшукують чоловіка, який спеціалізується на крадіжках особистих речей клієнтів магазинів. Про це повідомили в співтоваристві «Київ оперативний».

«Дана особина спеціалізується на крадіжці особистих речей клієнтів в торгових мережах (магазинах). На його дії було написано не одну заяву з боку потерпілих, але наші органи правопорядку поки якось не особливо їм займаються. Крадіжка була як на Григоренка, так і на Сабурова. Побачите його - телефонуйте 102 і бережіть свої речі», - пишуть автори посту.

Скрін, Facebook

«Навіщо дзвонити в поліцію, якщо вони ним не займаються?», - запитують користувачі.

«Нормальну роботу зараз знайти нелегко, скрізь роботодавці намагаються або недоплатити або кинути. Ось і людина виживає, як може», - пише один із користувачів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«А навіщо таким виживати? Який сенс їх існування... Якщо вони тільки шкодять суспільству. Нехай повіситься в лісі або втопитися у Дніпрі, і хрін з ним! У таких ні дітей, ні онуків.... ні друзів. Повністю марна істота», - зауважують кияни.

Нагадаємо, раніше Під Києвом безслідно зникла 12-річна принцеса, трагедія Даші Лук'яненко перед очима

Як повідомляє портал "Знай.uа" Зниклі без вести, вільна торгівля і санкції: у Німеччині запропонували проросійський план досягнення миру в Україні

Також "Знай.uа" писав, що Під Києвом пропала бліда дівчина в чорному, фото і прикмети.