У Києві, на масиві Південна Борщагівка, сьогодні вранці, 5 березня, загорівся автомобіль. На місце події оперативно прибули пожежні ДСНС. Наразі вогонь загасили, причини загоряння встановлюються, повідомляють у спільноті «Київ оперативний» у Facebook.

Проте справжні емоції у користувачів викликала не сама пожежа, а те, як її гасили пожежні. На відео складається враження, що вони не надто поспішають боротися із вогнем.

Сьогодні вранці, на масиві Південна Борщагівка, загорілося авто, на місце швидко прибули бійці #ДСНС. Причини загоряння встановлюються.

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 4 maart 2020

«Щось довго шланги скручують», «Пожежні, ви серйозно? Сором!!!», «Це реклама Данон? І нехай весь світ почекає…», «Равлики на завданні...», - коментують дії пожежних обурені кияни.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«Хлопці з 18-ї частини на Борщагівці. Ви приїдете і подивіться скільки у них виїздів на добу. Їх могли смикнути з іншого виїзду, а людський фактор втоми ніхто не відміняв. 18, 9, 25 - це ті частини, в яких постійно хтось на виїзді», - виправдовують повільність пожежних користувачі.

«Шановні критики, пропонуємо провести незабутню добу в самих виїзних частинах Києва, подивимося після, як зміниться ваша думка», - додають інші.

Нагадаємо, в Києві тривають транспортні НП - слідом за маршруткою, спалахнула на ходу у Солом'янському районі столиці в понеділок вранці, 2 березня, подібний інцидент повторився з легковиком.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Києві сталася незвичайна дорожньо-транспортна пригода: посеред проспекту Науки автомобіль зіткнувся з моторним човном

Також "Знай.uа" писав, що на трасі Київ-Одеса сталося жахливе ДТП, зіткнулися пасажирський автобус і вантажівка.