У Києві сталася незвичайна дорожньо-транспортна пригода: посеред проспекту Науки автомобіль зіткнувся із моторним човном. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» у Facebook.

Як зазначається, аварія сталася пізно ввечері 18 лютого на проспекті Науки. Зіткнулися два автомобілі, один із яких був із причепом. Перший, марки Honda із причепом, зупинився на пішохідному переході, щоб пропустити людей.

У цей час позаду нього на великій швидкості рухався автомобіль марки Opel, який не встиг загальмувати і допустив зіткнення із причепом попереду. На причепі в цей час перебував моторний човен. Внаслідок аварії постраждали тільки транспортні засоби, минулося без людських жертв. На місце події викликали патрульних поліцейських.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Фото: «Київ оперативний» у Facebook

«Я підозрюю, що причіп не обладнаний стоп-сигналами. Тому не все так однозначно», «На причепі освітлення все робить??? Тоді нема питань», - пишуть коментатори до посту.

«Човен прифігів від того, що потрапив у ДТП», «Шкода човника», «Перший кльов», - додають із гумором користувачі соцмережі.

Нагадаємо, раніше в Україні з'явилася можливість зателефонувати на гарячу лінію для запобігання домашнього насильства

Також Знай.uа писав, що українська боксерка потрапила в ДТП на мотоциклі