У Києві продовжуються транспортні НП - слідом за маршруткою, що спалахнула на ходу у Солом'янському районі столиці в понеділок зранку, 2 березня, подібний інцидент повторився з легковиком.

Про це повідомляє спільнота "Київ Оперативний" на своїй сторінці у Facebook та публікує відео з місця.

"Зранку на Коновальца спалахнула автівка #Opel. На щастя, рятувальники ДСНС прибули доволі швидко і полум’я не встигло розповсюдитися. Причини пожежі встановлюються", - йдеться в публікації.

Скріншот Facebook

Інформації про постраждалих від правоохоронців не надходило, однак що буде з автівкою після вогняної пригоди, поки що незрозуміло.

Варто нагадати, що в неділю, 1 березня, у Києві сталася пожежа у маршрутному автобусі.

Як зазначається, пожежа сталася рано вранці на Солом‘янській площі. Полумя швидко охопило автобус, знищивши транспортний засіб майже повністю.

На місце події викликали співробітників Державної служби з надзвичайних сутуацій. Рятувальники ліквідували пожежу, однак поки не відомо, чи є постраждалі внаслідок надзвичайної події. Також встановлюється причина займання маршрутного автобуса, та чи були в ньому на момент пожежі пасажири.

На Солом‘янській площі сьогодні зранку прямо під час руху почав палати маршрутний автобус. Ліквідували пожежу рятувальники #ДСНС. Інформація про потерпілих встановлюється.

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 1 maart 2020

Нагадаємо, раніше в Києві на Європейській площі дівчина за кермом автомобіля марки Toyota протаранила таксі Uber

Також "Знай.uа" писав, що на трасі Київ-Одеса сталася жахлива ДТП, зіткнулися пасажирський автобус і вантажівка.