У Києві неподалік від однієї зі станцій метро на ходу загорівся автобус.

Відповідне відео опублікували в спільноті Київ Оперативний.

В середу, 4 березня у Києві загорівся рейсовий автобус. Займання сталося на проспекті Перемоги, неподалік від метро Святошино.

"Прямо зараз на проспекті Перемоги, поблизу Святошино, горить рейсовий автобус. Водії намагаються ліквідувати пожежу самостійно. Інформація про потерпілих встановлюється", - сказано в повідомленні "Київ Оперативний".

Скріншот з відео

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Відзначимо, що станом на 13:30 загоряння було вже ліквідовано. На щастя, в результаті цієї пригоди ніхто не постраждав. Відомо, що крім водія в автобусі нікого не було. Загоряння сталося через те що на ходу в автобуса спалахнув двигун.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, в Києві тривають транспортні НП - слідом за маршруткою, спалахнула на ходу у Солом'янському районі столиці в понеділок вранці, 2 березня, подібний інцидент повторився з легковиком.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Києві сталася незвичайна дорожньо-транспортна пригода: посеред проспекту Науки автомобіль зіткнувся з моторним човном

Також "Знай.uа" писав, що на трасі Київ-Одеса сталося жахливе ДТП, зіткнулися пасажирський автобус і вантажівка.