Моторошний випадок стався за участю неповнолітнього під Києвом. Відтак, 14-річний юнак спочатку ножем порізав власну тітку та її 4-річного двоюрідного брата, а потім і взагалі з сокирою накинувся на власну матір.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Як відзначається, інцидент стався у Києво-Святошинському районі. Саме там між неповнолітнім та його тіткою відбулася чергова сварка, яка викликала бажання вбити родичку. Так, хлопець взяв до рук кухонний ніж та встромив його просто в груди жінці. Після чого побіг на кухню і взяв ще один ніж і сокиру.

Фото з місця події
Фото з місця події

В цей момент потерпіла встигла вибігти з дому та почала телефонувати сестрі, щоправда, зловмисник не розгубився та вибив з її рук телефон і знову почав бити сокирою. Пізніше малолітній зловмисник переключився на 4-річного двоюрідного брата, якому також завдав численних ножових поранень.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

В цей час додому повернулася мати кривдника, за якою неповнолітній спочатку намагався бігти з сокирою, а потім втік з двору в невідомому напрямку. Наразі правоохоронці встановила місцезнаходження нападника і затримала його. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу та оголошення підозри.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше в Києві на Європейській площі дівчина за кермом автомобіля марки Toyota протаранила таксі Uber

Також "Знай.uа" писав, що на трасі Київ-Одеса сталася жахлива ДТП, зіткнулися пасажирський автобус і вантажівка.