У неділю, 1 березня, у Києві сталася пожежа у маршрутному автобусі. Про це повідомляє спільнота «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, пожежа сталася рано вранці на Солом‘янській площі. Полумя швидко охопило автобус, знищивши транспортний засіб майже повністю.

На місце події викликали співробітників Державної служби з надзвичайних сутуацій. Рятувальники ліквідували пожежу, однак поки не відомо, чи є постраждалі внаслідок надзвичайної події. Також встановлюється причина займання маршрутного автобуса, та чи були в ньому на момент пожежі пасажири.

На Солом‘янській площі сьогодні зранку прямо під час руху почав палати маршрутний автобус. Ліквідували пожежу рятувальники #ДСНС. Інформація про потерпілих встановлюється.

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 1 maart 2020

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

У коментарях кияни висловлюють своє ставленя до даної події.

«Головне - люди щоб не постраждали, а на ржаве корито - начхати!», - пишуть коментатори.

«Наступного разу це небезпечне корито й не поїде, а власнику доведеться новий автобус купляти!», - додають у коментарях користувачі соцмережі.

Нагадаємо, раніше в Києві на Європейській площі дівчина за кермом автомобіля марки Toyota протаранила таксі Uber

Також "Знай.uа" писав, що на трасі Київ-Одеса сталася жахлива ДТП, зіткнулися пасажирський автобус і вантажівка.