У Києві невідомий чоловік скоїв дивну крадіжку в магазині, що спеціалізується на дрібній побутовій техніці. Про це повідомили у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що злочинець орудував у магазині, розташованому на проспекті Степана Бандери, 10.

«Цей парубок викрав фен. Це точно те, що йому потрібно?», - запитують автори посту.

На опублікованих кадрах відеоспостереження видно, що чоловік у куртці із капюшоном спочатку приглядається до товару, при цьому спостерігаючи за дівчиною-продавцем. Коли та відвертається, злодій користується зручним моментом та привласнює фен. Вкрадене він ховає під куртку.

«Спер фен, щоб продати фен, щоб потім купити фен», «Просто його попросили дістати фен, але не уточнили який фен», - сміються кияни у коментарях.

«Так 8 березня на носі», «Ну, якщо він початківець-барбер, то це точно йому потрібно», «На відео видно, як він рукою почухав волосся, а воно мокре, ось хлопець і не розгубився», «Голову чухає. Хоче вошам торнадо влаштувати», «Подумав, що в господарстві фен зайвим не буде», - припускають коментатори.

Нагадаємо, п'яний киянин вдерся в кондитерську, щоб закусити шотландський віскі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Вінниці з храму викрали мощі шанованого святого, зухвалого крадія спіймали відеокамери.

Також портал "Знай.ua" писав, що три нахабних киянина налопались піци на тюремний термін.