У Києві, біля навчального корпусу Національного транспортного університету, виявили труп невідомого. Про це повідомляє спільнота «ДТП. Київ» у соціальній мережі Facebook.

Страшну знахідку зробили вранці в п'ятницю, 28 лютого, біля входу в будівлю.

Як наголошується, корпус університету, біля якого знайшли тіло без ознак життя, розташований на Видубичах.

Фото: instagram dtp.kiev.ua
Фото: instagram dtp.kiev.ua
Фото: instagram dtp.kiev.ua

Більш детальної інформації про особу загиблого, а також про причини його смерті, поки не повідомляється. На місце події викликали поліцію, чекають прибуття оперативно-слідчої групи, медиків.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нагадаємо, киянина розстріляли в тренажерному залі, замішаний помічник депутата.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що жінку, яка заморила голодом однорічного сина, "пробачив" суд. Молодший дитина померла від голоду, старшу доньку горе-матері медикам насилу вдалося врятувати.

Також портал "Знай.uа" писав, що на Київщині нелюди викинули в річку "живий" мішок

Додамо, що відділ комунікації поліції Львівській області повідомляє, що на одній з вулиць міста Яворів знайшли 2-річного малюка, який гуляв без супроводу дорослих.