Залишилися лічені дні до концерту нової групи Сергія Міхалка DREZDEN у столичному клубі Bel Etage. Перший концерт колективу вже відбувся, а на київський концерт, за словами організаторів, вже продані майже усі квитки.

Перший з чотирьох поки запланованих концертів DREZDEN відбувся у Львові в одному з найстаріших клубів України - PICASSO - при повному аншлагу та ще й в день народження Сергія Міхалка. Готуватися до концертів музиканти почали ще восени: репетирували на студії в Мінську, працювали над сценографією і знімали live-video, в якому демонстрували всю потужність живого звучання DREZDEN.

Перша репетиція програми в концертному залі у гурту відбулася напередодні виступу у Львові - музиканти спеціально приїхали за день до концерту і прогнали всю програму в клубі. Протестували роботу світла, відбудували звук і перевірили відеоінсталяції, які спеціально до виступу DREZDEN підготували - "головний по всьому стилю" Артур Вакаров, художник по світлу групи Олександр Галушко і литовський художник по світлу Маріус Селявічус.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Сергій Міхалок запалить у Києві з гуртом DREZDEN

Неймовірний музичний перформанс DREZDEN тривав 2 години: були виконані всі пісні з двох альбомів, слова до яких знали більшість глядачів, які прийшли на концерт. І за відгуками в мережі, виступ DREZDEN не схоже ні на концерти Ляпис-98, ні на BRUTTO.

Перший концерт

"Фанати залишають дуже цікаві, аналітичні коментарі і це круто! Нам було приємно бачити безліч шанувальників, які знають слова всіх пісень, і навіть вже придумали свої танцювальні рухи під ці треки", - поділився емоціями продюсер групи Антон Азизбекян.

Перший концерт DREZDEN був рівний, злагоджений, енергетично і музично потужний: за ударними був Денис Шуров, на бас-гітарі Алесь-Франтішек Мишкевіч, який у цьому році приєднався також і до груп Ляпис-98 та BRUTTO, за гітарою, клавішними і семплером Павло Величко, а на синтезаторах Павло Міхалок. Таким яскравим складом DREZDEN виступить в Мінську, Києві і Харкові.

Сергій Міхалок з гуртом DREZDEN

Дати концертів:

23 лютого 2020 року, Falcon Club - Мінськ

28 лютого 2020 року, Bel Etage - Київ

13 березня 2020 року, арт-завод "Механіка. Інша Земля "- Харків

Київ

28 лютого 2020 року

початок о 19:00

Bel Etage (вул. Шота Руставелі, 16А)

Придбати квиток онлайн

Нагадаємо, раніше Сергій Міхалок презентував новий кліп гурту Drezden “Эдельвейс”.

Раніше Знай.ua писав, що музичний колектив Сергія Міхалка Brutto презентував документальний фільм про себе.

Також Знай.ua повідомляв, що у Києві презентували важливу книгу про один з найстрашніших періодів в історії України - Голодомор 1932-1933 рр.