У Києві сталася незвичайна крадіжка – молода дівчина поцупила з перукарні ножиці. Про це повідомили у спільноті «Київ Оперативний» у соцмережі Facebook, опублікувавши відповідні записи з камери відеоспостереження.

«В одній із перукарень Києва ця білявка викрала ножиці. Нащо вони їй і що вона могла викрасти ще в інших місцях - загадка, але краще її зловити до моменту, коли крастиме на мільйони», - написали автори посту.

На опублікованих у мережі кадрах спритна білявка, скориставшись тим, що на неї ніхто не звертає уваги, поцупила ножиці та сховала їх до своєї сумочки.

Увага! #Розшук! В одній із перукарень Києва ця білявка викрала ножиці. Нащо вони їй і що вона могла викрасти ще в інших місцях - загадка, але краще її зловити до моменту, коли крастиме на мільйони.

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 21 februari 2020

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

«Хороші ножиці навіть б/в коштують чимало. Наркоші навіть дзвінки кнопкові крадуть, за 20 гривень один одного б'ють. А тут на цілу дозу вистачить», «Як навіщо? Подивіться в неті, скільки коштує професійний інструмент! Продасть, на дозу вистачить...», - пишуть у коментарях до посту кияни.

«Тюююю, краще б туалетний папір викрала б, хоч якийсь сенс для дупи був би!», «Пограбування століття))) Напевно, відкриває свій салон», «Наркомани в перукарні косять під клієнтів», «Вкрала холодну зброю», - додають інші.

«Спіймати і цими ножицями її наголо підстригти!», - закликають у коментарях.

«Може в людини болячка? Клептоманія», - припускає дехто з коментаторів.

Нагадаємо, п'яний киянин вдерся в кондитерську, щоб закусити шотландський віскі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Вінниці з храму викрали мощі шанованого святого, зухвалого крадія спіймали відеокамери.

Також портал "Знай.ua" писав, що три нахабних киянина налопались піци на тюремний термін.