У київському супермаркеті популярної мережі «АТБ» здивували «смакотою», від якої у більшості людей зіпсується апетит. Фото неприємного десерту опублікували в співтоваристві «Київ зараз».

Як повідомляється, чоловік вирішив ввечері поласувати десертом, але його чекав неприємний сюрприз – вся поверхня ласощі виявилася покрита густою цвіллю.

«АТБ і Lactel вирішили, що з цвіллю буде смачніше. Сподіваємося, що він був в єдиному екземплярі», - написали автори поста під опублікованими фото сумнівної ласощі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Фото: «Київ зараз»

На кадрах, опублікованих в мережі, - сирковий десерт фірми Lactel, «Дольче», з шоколадом і вишнями. Однак, як видно, крім заявлених інгредієнтів, в десерті присутній і те, чого там бути не повинно – цвіль. Термін придатності даного продукту ще не минув – якщо вірити даті на упаковці, він повинен бути придатний для вживання ще багато днів, до 21 лютого.

Нагадаємо, київський супермаркет "Фуршет" окупувала сім'я щурів.

Як повідомляв портал Знай.ua супермаркет АТБ зганьбився сирої випічкою.

Також Знай.uа писав, киянин зняв тарганів на прилавку популярного супермаркету