У Києві з 18 лютого стартують ремонтні роботи на станції метро "Майдан Незалежності". Там приведуть в порядок ескалатори. Про це повідомили в прес-службі столичного метрополітену.

Зазначається, що ремонт буде довгим і затягнеться до лютого 2021 року.

Наразі тривають аналогічні роботи на станції "Золоті ворота": вхід на станцію закривають у робочі дні з 8:10 до 9:20. Тільки пара робочих ескалатора нахилу доставляють пасажирів до виходу з підземки.

Скрін: пресслужба метрополітену

Решту часу станція функціонує, як завжди, особливих незручностей пасажирам плановий ремонт не чинить, запевняють у метрополітені.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Всього в столичній підземці 122 ескалатора. Проводити планові ремонти повинні кожні шість-десять років, в залежності від того, як швидко вони «намотають» пробіг у 150 тисяч кілометрів.

Нагадаємо, раніше у Києві на одній із станцій метро пасажир впав на рейки.

Також "Знай.uа" писав в СБУ викрили, як привласнювали кошти під час будівництва лінії метро на житловий масив Виноградар в Києві.