Президент-утікач Віктор Янукович неочікувано нагадав про себе у київському метро - фото, зроблене в підземці, повернуло українців у часи "страусів, йолок та ондатрових шапок", крадіжками яких колишній гарант нібито промишляв у далекій юності.

Кумедне фото опублікував Telegram-канал Мода метро Києва.

Кумедний випадок у київському метро, фото: Мода метро Києва

Судячи з кадрів, хтось із пасажирів забув головний убор на металевому поручні вагона. Винахідливі українці не розгубилися і одразу ж почали фантазувати на тему "як зловити Януковича на живця", натякаючи на кримінальне минуле скандального політика, якого визнано винним у державній зраді і який втік до Росії після трагічних подій на Майдані в Києві.

"В столичному метро ловлять Януковича на живця", - йдеться у підписі під фото.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, тимчасово виконуюча обов'язки директора Державного бюро розслідувань Ірина Венедиктова заявила, що обрала свого нового заступника. Відтак, ним став адвоката колишнього президента, який прославився втечею з України, Віктора Януковича Олександр Бабіков.

Як повідомляв Знай.uа у справі Шеремета з'явилися неоднозначні деталі: підтвердили кілька свідків.

Знай.uа писав, "Примусь Зеленського!": у США сплив новий компромат на Трампа, оприлюднені документи.