У київському метро помітили неадекватного пасажира, який намагався відчинити двері вагону пультом дистанційного керування від телевізора. Про це розповіли у спільноті «Київ Оперативний», опублікувавши відповідне відео.

Свідки зазначають, що чоловік намагався скористатися пультом, щоб змусити двері вагона відчинитися, а коли його спроби виявилися невдалими, облизав пристрій.

«Сам іноді прикладаю робочий пропуск до дверцят із домофоном, але відкривати пультом від телевізора двері в метро і, розуміючи, що він не працює, класти його до рота - то топ», - зазначає очевидець і автор відео.

Сам іноді прикладаю робочий пропуск до дверцят із домофоном, але відкривати пультом від телевізора двері в метро і, розуміючи, що він не працює класти його до рота - то ТОП 👀

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 13 februari 2020

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

«Було б смішно, якби не так сумно», «Якщо ви так не вмієте, то нема чого заздрити. Неправильне якесь метро», «Потрібно ще батарейки зубами пом’яти», «Можливо, скоро депутатом буде або міністром», - зазначають кияни.

«Це називається хвороба мегаполіса (великих міст). Років 10 тому я був в Москві в гостях. Їхав в метро, і скажу я вам, що відсотків 30 там ненормальних! Ось і до нас це теж приходить. Тільки зараз ми це бачимо і обговорюємо, а скоро нам це буде, так наче воно і повинно бути! І це сумно», - додає один із коментаторів.

Нагадаємо, у Києві сталася страшна НП, на одній зі станцій метро помер чоловік.

Як повідомляв Знай.uа ,ще одне жорстоке вбивство сталася на Рівненщині. Так, у селі Перемиловка хлопець вбив пенсіонера тільки за те, що той не позичив для його матері кілька сотень гривень.

Також Знай.uа писав, що у Києві повідомили про підозру 41-річного чоловіка, який розбещував дітей. Так, за даними копів, педофіл знайомився з дітьми у соцмережах входив у довіру і починав розпусну листування, надалі плануючи зносини.