У Києві сталася страшна НП, на одній зі станцій метро помер чоловік.

Про це повідомляє Телеграм-канал "Київ Зараз".

У п'ятницю, 7 лютого на столичній станції метро "Лісова" помер чоловік. Відомо, що чоловікові стало зле у вагоні метро, небайдужі допомогли йому вийти на перон. Але через деякий час він помер до приїзду бригади швидкої допомоги.

Скріншоти


Відомо, що на момент смерті чоловіка було 68 років. Ця подія сталася на станції метро "Лісова", близько 8:00. На даний момент точно невідомо, що стало причиною смерті чоловіка. Всі деталі цієї події будуть встановлювати фахівці.

Нагадаємо, Україну сколихнула страшна новина - киянка, прийшовши приймати орендовану на Новий рік квартиру, знайшла в шафі трупи двох молодих дівчат

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа , ще одне жорстоке вбивство сталася на Рівненщині. Так, у селі Перемиловка хлопець вбив пенсіонера тільки за те, що той не позичив для його матері кілька сотень гривень.

Також Знай.uа писав, що у Києві повідомили про підозру 41-річного чоловіка, який розбещував дітей. Так, за даними копів, педофіл знайомився з дітьми у соцмережах входив у довіру і починав розпусну листування, надалі плануючи зносини.