В Києві на шляхопроводі сталося відразу дві старші аварії з потерпілими.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Так, стало відомо, що в Києві у вівторок, 11 лютого сталося одразу дві аварії на шляхопроводі, що на Нивках. Варто відзначити, що ця пригода сталася близько 23:00. Авто Daewoo та Volvo виїхали у відбійник з різних сторін.

В Києві сталося відразу дві старші аварії


На місце події прибув наряд поліції та бригада швидкої допомоги. У двох аваріях потерпіли три людини. Всі вони отримали травми різного ступеня тяжкості. Наразі про їх стан нічого не відомо.

В Києві сталося відразу дві старші аварії


Наразі правоохоронці встановлюють всі причини та обставини події. Ведеться слідство. На момент аварії рух на цій ділянці дороги було ускладнено.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В Києві сталося відразу дві старші аварії

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в ніч з неділі на понеділок, 10 лютого, в місті Бровари під Києвом сталося подвійне ДТП - порожню дорогу з невідомих причин не поділили дві Audi.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у вівторок, 11 лютого, у Київській області сталося трагічне ДТП за участю вантажівки і легковика, є загиблі.

Також "Знай.ua" писав, що вівторок у Львові розпочався з аварії - Lexus влетів у припаркований автомобіль патрульної поліції.