Стало відомо, що пожежники Київської області врятували пса, якого в мішку викинули помирати в крижану річку. Про це повідомили в ДСНС київського регіону.

Так, у вівторок, 11 лютого, 11:20 від небайдужої громадянки в ДСНС надійшло повідомлення про те, що на річці Альті у зав'язаному мішку жалібно скавучить собака. Рятувальники одразу ж вирушили на місце події, де вони спустилися на лід і за допомогою підручних засобів дістали "живий" мішок. Вже на березі бійці розв'язали його і випустили бідну собаку на свободу.

Врятованим виявився літній пес, від якого таким жахливим способом намагалися позбутися горе-господарі. Мокрий і замерзлий вихованець, опинившись на волі, відразу ж втік від своїх рятівників, які навіть не встигли його нагодувати.

"Іноді людській жорстокості немає меж, виправдань і пояснень. От що могло змусити "людину" (якщо можна так назвати цю жорстоку істоту) викинути у мішку старого пса помирати на водоймі?", – написали в ДСНС.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Вогнеборці Київщини врятували собаку, якого у мішку викинули помирати

Іноді людській жорстокості немає меж, виправдань і пояснень. От що могло змусити "людину" (якщо можна так назвати цю жорстоку істоту) викинути у мішку старого пса помирати на водоймі?... 11 лютого о 11:20 на пункт зв’язку 27-Державної пожежно-рятувальної частини м. Переяслав Головне управління ДСНС України у Київській області від небайдужої громадянки надійшло повідомлення про те, що на річці Альта у зав’язаному мішку (!!!) жалібно скавчить тварина. Прибувши на місце, рятувальники спустилися на кригу та за допомогою підручних засобів дістали мішок. Вже на березі фахівці ДСНС розв’язали мішок та випустили бідолаху на свободу. Щасливчиком виявився немолодий собака, якого в такий жахливий спосіб намагалися позбутися горе-господарі. Мокрий та змерзлий пес, опинившись на волі, відразу побіг геть від місця порятунку і від своїх рятувальників, які навіть не встигли його нагодувати.

Geplaatst door ДСНС України op Dinsdag 11 februari 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Харкові рятують скалічену собаку, яку знайшли вмираючої без задніх ніг.

Як повідомляв портал "Знай.ua", під Києвом врятували від загибелі зграю лебедів.

Також "Знай.ua" писав, що правоохоронці в одному з каналізаційних люків знайшли голого чоловіка.