У Києві живе офіційно найстаріша собака України. Відповідний рекорд зафіксували в Національному реєстрі рекордів України, зазначається на сторінці організації.

Як повідомляється, таксі по кличці Нора – 19,5 років. Тварина явно одряхлело, але оточена турботою і увагою господарів.

У Книзі рекордів відзначають, що Норі дозволило встановити рекорд наявність документів, що підтверджують її похилий вік. Заявки про те, що та чи інша собака прожила вже більше інших, час від часу надходять організаторам, але слова господарів не мають документального підтвердження – ні паспорта собаки, ні карти щеплень. За словами керівниці Національного реєстру рекордів, Лани Вєтрової, непідтверджені факти ніхто реєструвати не буде.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Фото: Facebook

Господарі собаки розповіли, що всюди беруть з собою улюбленицю, але зараз їй вже тяжко довгі поїздки. Вона ледь ходить, погано тримається на лапах і майже осліпла. Це не заважає Норі мати хороший апетит.

Нагадаємо, що німецька сім'я прийняла до себе пса-інваліда Габена з Харкова - про трагічну долю собаки в місті не чув хіба що лінивий. У колись здорового пса різно паралізувало обидві лапи, і він виявився непотрібним колишнім господарям.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Вінницею подружжя вирощують на фермі не корів і не свиней, а зовсім екзотичних для українського села тварин – крокодилів.

Також портал Знай.uа писав, що українські військові вважають, що війна війною, а кіт повинен бути в кожному домі. На фронті чимало котів, які допомагають військовим трохи відволіктися і відчути за допомогою пухнастого друга затишок навіть в окопі.