З'явилася інформація, що у вівторок, 11 лютого, неподалеко від села Проліски Київської області водій фури протаранив "ВАЗ-21099", який просто розірвало навпіл. Аварія трапилася приблизно зранку о 10:00. В результаті жахливої дорожньо-транспортної пригоди загинув один чоловік. Інформатор розмістив відповідне відео.

ДТП під Києвом

Так, на цьому відео видно, що фура рухається по своїй смузі, коли їй на зустрічну вилітає легковий автомобіль "ВАЗ". Водій вантажівки відразу ж почав зупинився. Від удару легковик розірвало на дві частини.

Слід зазначити, що в момент аварії в автомобілі знаходився лише водій. На жаль, від отриманих травм той помер на місці події. Подробиці ДТП ще з'ясовуються.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в ніч з неділі на понеділок, 10 лютого, в місті Бровари під Києвом сталося подвійне ДТП - порожню дорогу з невідомих причин не поділили дві Audi.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у вівторок, 11 лютого, у Київській області сталося трагічне ДТП за участю вантажівки і легковика, є загиблі.

Також "Знай.ua" писав, що вівторок у Львові розпочався з аварії - Lexus влетів у припаркований автомобіль патрульної поліції.