У вівторок, 11 лютого, в Києві на Повітрофлотському проспекті, 6 стався нещасний випадок. У басейні центрального спортивного комплексу збройних сил України під час плавання помер чоловік. Про це повідомила прес-служба Нацполіції.

Попередньо з'ясувалося, що чоловік втратив свідомість у басейні і після прибуття медиків вже не подавав ознак життя. Лікарі намагалися реанімувати його протягом 45 хвилин, але на жаль, марно.

Пізніше поліція встановила особу чоловіка. На місці інциденту працювали екіпажі поліції, лікарі швидкої та слідчо-оперативна група. Точну причину смерті буде відомо після проведення необхідних експертиз.

басейн ЗСУ
басейн ЗСУ

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, у центрі Києва в одному з покинутих будинків знайшли труп кур'єра Glovo.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дергачівському районі Харківської області 12-річний школяр помер від пневмонії, яка розвивалася дуже швидко.

Також портал Знай.uа писав, що в понеділок, 10 лютого, незвичайний інцидент сколихнув Київ - із зливної ями каналізації рятували напівголого чоловіка в неадекватному стані.