Київський міський голова Віталій Кличко опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook відео, на якому показав стан будівництва транспортної розв’язки на вулиці Богатирській, яка має з’єднати цю частину столиці із Великою окружною трасою.

«Друзі! До кінця цього року ми плануємо побудувати розв'язку на вулиці Богатирській та з'єднати її з Великою окружною. Сьогодні виїжджав на будівництво. Роботи, що можливі за технологією, тривають і взимку. З теплом - активізуються! Дивіться відео в 360», - додав Кличко.

.

Друзі! До кінця цього року ми плануємо побудувати розв'язку на вулиці Богатирській та з'єднати її з Великою окружною. Сьогодні виїжджав на будівництво. Роботи, що можливі за технологією, тривають і взимку. З теплом - активізуються! Дивіться відео в 360🙂

Geplaatst door Кличко - мер op Woensdag 5 februari 2020

«Ще б розв'язку зробити на перехресті Богатирської і Полярної, взагалі супер буде. З будівництвом моста це перехрестя залишиться пляшковою шийкою і ефекту від нового моста не буде», - зазначають кияни у коментарях до посту.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«Сьогодні Вас немає, і будівництва теж немає. Пане Кличко - мер, було б добре, якби Ви щодня приїздили на об'єкти, що нібито будуються, може тоді і будівництво велось би», «Я-то думаю, чому вчора там з'явився каток та трактор. А то мер приїздив. Сьогодні катка уже немає. І там декілька місяців ніхто нічого не робить», - додають інші.

«Приємно бачити, як мер турбується за своє місто. Кожного дня на новому буд. майданчику. Сподіваємось, що всі будівельні об'єкти дійсно завершаться в ті терміни, які озвучує мер», - сподіваються містяни, додаючи, що Кличко «Нормальний мер. Все пізнається в порівнянні. До Омельченка не дотягує, але серед нинішніх можновладців цілком може бути».

Нагадуємо, розлючені кияни пригадали Кличку метро на Виноградар, Шулявку та репнутий скляний міст: "Геть!"

Також Знай.uа писав про те, що Кличко похапцем запустив швидкісний трамвай на Борщагівку, "втомився" слідом за мостами

Окрім того Знай.uа писав повідомляв, що під Харковом міст може обвалитися у будь-яку хвилину.