Шулявський шляхопровід відкриють для руху вже до кінця 2019 року. Такий прогноз озвучив мер Києва Віталій Кличко під час інтерв'ю на каналі Newsone.

Столичний градоначальник розповів, що ремонтні роботи на шляхопроводі тривають, а після реконструкції він отримає форму трилистої конюшини, тобто міст облаштують трьома з'їздами. Для цього потрібно знести п'ятий цех заводу "Більшовик", це питання вже вирішується.

Нагадаємо, що у Києві між Поштовою площею і мостом Патона побудують новий веломаршрут.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", суд надав Національної поліції право доступу до речей і документів структурних підрозділів Київської міської державної адміністрації з можливістю вилучення їх оригіналів.

Також портал "Знай.uа" писав, що 14 липня 2018 року мер Києва Віталій Кличко виступив із заявою щодо ремонту Шулявського мосту, в якому він пообіцяв, що роботи займуть не більше року.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще