В Києві розшукують нахабну злодійку, яка віртуозно краде в магазинах мобільні телефони покупців.

Відповідною інформацією та відео інциденту з'явилося на сторінці спільноти "Київ Оперативний" у Facebook.

"Увага! #Розшук! У суботу вдень, в магазині "Червоний маркет" в районі метро Лісова вкрали телефон. Може хто бачив чи знає де мешкає ця мадам, прошу повідомити в поліцію або написати в Київ Оперативний. Так само будьте обережні і уважно дивіться за своїми речами", - йдеться в повідомленні.

Крадіжка у Червоному маркеті в Києві, скріншот відео

Внимание! #Розыск! В субботу днем, в магазине «Красный маркет» у метро Лесная украли телефон. Может кто видел или знает где обитает данная мадама, прошу сообщить в полицию или написать в Киев Оперативный. Так же будьте осторожны и внимательно смотрите за своими вещами.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 4 februari 2020

Судячи з відео, знятому камерами спостереження, жінка провертає свій злочинний трюк далеко не вперше. Не виключено, що злодійка навмисно обирає маленькі і тісні торговельні точки, де легко можна витягнути цінності у людини, яка зайнята вибором покупки.

Нагадаємо, 3 1 січня поточного року в Україні збільшилася сума крадіжки, за яку настає кримінальна відповідальність.

Як повідомляв Знай.uа, у ніч на 29 січня у Києві кілька вандалів пошкодили елементи LED- підсвічування, вмонтовані у перила вздовж Алеї художників.

Також Знай.uа писав про те, що в Одесі вандали зіпсували один з місцевих муралів і замалювали одного з головних героїв серіалу "Ліквідація".