Стало відомо, що в Києві в машину до патрульних поліцейських заліз маленький, пухнастий котик. Про це в понеділок, 3 лютого, повідомляє пресслужба столичної поліції на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

Патрульна машина

Так, на сторінці правоохоронців розмістили фотографію пухнастого гостя, який виліз на заднє сидіння патрульного автомобіля. Також в публікації правоохоронці зазначили, що маленький чотирилапий друг заліз в машину, щоб сховатися від зимового холоду та трохи погрітися.

"Зігрітий і нагодований, він побіг дарувати позитивні емоції іншим", – додали в пресслужбі Київської поліції.

Доброго ранку. Безпечного і легкого робочого тижня, а також гарного вам настрою. Щастя в дрібничках: до патрульного...

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще
Geplaatst door Патрульна поліція Києва op Maandag 3 februari 2020

Нагадаємо, що у Львові у зв'язку з поширеним явищем знущання над домашніми улюбленцями затвердили правила утримання тварин, які посилюють відповідальність господарів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Тайвані золотистий ретривер на ім'я Кім погриз паспорт своєї господарки. Через це жінка не змогла відновити свої документи до вильоту в Китай.

Також "Знай.ua" писав, що через збільшення кількості випадків, коли тварин закривають у підвальних приміщеннях житлових будинків, чоловіка з душею Робін Гуда запідозрили в бажанні творити добро.