В неділю, 2 лютого, в Києві на вулиці Саксаганського у Шевченківському районі сталося резонансне вбивство пластичного хірурга Андрія Сотника.

Зараз правоохоронці продовжують оглядати місце події, а також обходити місцеві квартири в пошуках очевидців. Поліції вдалося з'ясувати, що злочинець чатував свою жертву біля його будинку.

Коли лікар вийшов з поліетиленовим пакетом в руках, вбивця зробив кілька пострілів у Сотника, коли той впав, вихопив з рук пораненого пакет і втік, передає "Страна". Смерть хірурга настала ще до приїзду бригади швидкої допомоги.

У столиці оголошений оперативний план "Сирена", спрямований на затримання злочинця. Його шлях до і після розстрілу лікаря намагаються відстежити за системою відеоспостереження "Безпечне місто".

За однією з версій слідства, зловмисник напевно знав розпорядок дня хірурга і знав, що він вийде з під'їзду в певний час. Також оперативний інтерес представляє пакет, який забрав убивця. На відео можна побачити що злочинця цікавив саме пакет. За однією з версій, в ньому була велика сума грошей, а лікар прямував з грошима на якусь ділову зустріч.

Андрій Сотник, фото: Facebook


Зараз правоохоронці намагаються встановити його останні контакти і з ким він повинен був зустрічатися ввечері. Також слідство не виключає, що люди, які знали, що хірург буде переносити гроші і підіслали до нього вбивцю.

Також розглядається версія вбивства з метою особистої неприязні у зв'язку з професійною діяльністю. Також правоохоронці відпрацьовують версію про вбивство на замовлення з метою помсти.

Про вбитого 43-річного хірурга Андрія Сотника відомо, що він досить пристойно заробляв, так як ціни за пластичні операції обраховуються тисячами доларів. Більша частина від операцій йшла саме до нього, так як він керував приватною практикою в клініці DMK Ukraine. Також відомо, що він переїхав в Київ у 2014 році, до цього він навчався у Донецькому медінституті і працював у Донецьку. Часто відвідував конференції пластичних хірургів на Заході - в Європі і США.

Київські правоохоронці завели кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК Україна - Умисне вбивство.

Нагадаємо, що страшна знахідка на березі Дніпра розбурхала Київ, фото не для людей зі слабкими нервами.

Як повідомляв портал Знай.ua у Києві банда психів влаштувала погром в MisterCat: піца на голові і бите скло, дикі кадри.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що у Харкові розстріляли директора кладовища, кілер розгулює на волі: детальний опис.