У Києві в суботу, 1 лютого, рибалками на березі затоки Собаче гирло була здійснена страшна знахідка: вони виявили людську голову, ретельно загорнуту в пакет. Про це розповіли в поліції Києва.

Повідомляється, що встановити особу загиблого вкрай важко, оскільки голова провела у воді тривалий час і сильно зіпсувалася. Попередньо судмедексперти змогли з'ясувати, що загиблому було близько 60-70 років. Голову від тіла відрізали гострим предметом.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фото: ГУ НП

Знайти тіло чоловіка, померлого настільки страшною смертю, поки не вдалося. До пошуків трупа залучили і водолазів, які обстежили дно Дніпра, і кінологів зі службовими собаками, які обшукали весь берег в цьому районі. Подальшим пошукам завадило настання темного часу доби, але їх планували відновити на наступний день.

Правоохоронці відкрили кримінальну справу за ст 115 КК України («умисне вбивство»).

Нагадаємо, що в Києві поліцейським вдалося затримати двох підозрюваних у замаху на депутата, і вони вже розкололися.

Як повідомляв портал Знай.uа , в Києві банда психів влаштувала погром в MisterCat: піца на голові і бите скло, дикі кадри.

Також Знай.ua писав про те, що у Харкові розстріляли директора кладовища, кілер розгулює на волі: детальний опис.