У неділю, 1 грудня, в Києві невідомі невідомі влаштували моторошний погром та бійку з персоналом і відвідувачами у популярній піцерії MisterCat.

Деталі повідомляє Київ Оперативний на сторінці спільноти у Facebook.

"Погром у закладі MisterCat (Позняки): близько 10 осіб зайшли у середину, почали конфліктувати із відвідувачами, потім переключилися на персонал і почалась масова бійка. Але і цим не завершилося - після бійки молодики автівкою рознесли вхідні дверцята закладу. Обставини події встановлюються", - йдеться у повідомленні.

Скріншот із facebook-сторінки Київ Оперативний

Наразі встановлюються обставини зухвалого нападу, на місці працюють правоохоронці.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Користувачі бурхливо прокоментували публікацію та обурилися з приводу недостатньої оперативності поліції.

"Дуже класні співгромадяни і сама прекрасна поліція у світі. А потім ще питають чому стільки українців виїжджають за кордон...", "Ласкаво просимо до пекла", "Мені завжди подобається відпочивати в Містер Кет. Так виглдяає ніби це замовлена акція, щоб принизити репутацію цього закладу", "Піца не подобалася", "Не дали знижки на кіберпонеділок", - пишуть у мережі.

Нагадуємо, що минулого тижня на столичному залізничному вокзалі злодійки намагалися пограбувати нацгвардійця.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.