У Києві поліцейським вдалось затримати двох підозрюваних у замаху на депутата Київської обласної ради і вбивстві його сина. Про це повідомляє OBOZREVATEL

"Хлопцям трохи більше 20-ти років, вже розкололися", – повідомило джерело.

Він також додав, що поліція дійсно відпрацювала на всі 100% і злочинціі знайшли дуже швидко.

Авто потерпілого, фото - Інформатор
Авто потерпілого, фото - Інформатор

Відомо, що за кермом Range Rover був депутат Київської облради В'ячеслав Соболєв. Він їхав разом зі своєю сім'єю, на задньому сидінні була дитина і дружина. Депутат розповів, що прямував від ресторану "Маріо", який належить йому. Коли він зупинився на світлофорі, то почув постріл і крик своєї дружини. Невідомі вистрілили прямо в трирічну дитину.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Авто потерпілого, фото - Інформатор
Авто потерпілого, фото - Інформатор

Після цього, чоловік швидко вибіг з дитиною на руках і почав кричати та благати про допомогу. На місце приїхали медики, вони завантажили дитину з вогнепальним пораненням голови в "швидку". Хлопчик помер по дорозі в лікарню.

Авто потерпілого, фото - Інформатор
Авто потерпілого, фото - Інформатор

Після цього на місці події з'явився букет квітів. За словами Соболєва, квіти з'явилися відразу ж після пострілу. Поки що невідомо, хто ж приніс квіти на місце трагедії.

Наразі правоохоронці продовжують з'ясовувати всі деталі події. Триває слідство.

Нагадаємо, у центрі Києва невідомі розстріляли Range Rover депутата.

Також Знай. ua писав, що у Києві застрелили хрещеника Ірини Білик.